toivottavat
Siiri Josefiina ja Samu Johannes perheineen
(Piti liittämäni tähän oikein kaunis kuva ristiäisistä, mutta meidän tietokone kieltäytyy edelleen tunnistamasta meidän kameraa. Kele.)

Kastetilaisuus Pyhän Katariinan kirkossa oli kaunis ja appipuolikas pisti parastaan nyt kolmannen ja viimeisen kerran kunniaksi. Tupa oli vieraita täynnä, tunnelma korkealla ja juhlat pelasti keittiön hengetär Tiia tuosta aivan likeltä. En meinannut itse ehtiä olleskaan keittiöön saakka taputteluiden, ihmettelyiden ja imetysten välillä. Imetyksestä mieleeni... Siiri syö kuin pikkuposukka ja Samu kuin hmm... Samu eli aika huonosti. Rinnalla ollessa saa jatkuvasti vahtia, korjata ja tsempittää pientä miestä. On parka jo 400g siskoaan painossa perässä, mikä on aika paljon kun nämät ovat vieläkin, kahden kuukauden kypsässä iässä, melkoisen pieniä. 9.6. mitat olivat
Siiri 4100g ja 56cm
Samu 3680g ja 55cm
Siiri varmaan toki nyt jo yli 4300g jos on kasvanut entisellä tahdilla mikä kyllä ruokamääristä päätellen on todennäköistä. Samu saa vieläkin öisin äidinmaitonsa pullosta, koska äiti on sen verran väsy, että klo 02.16 ei jaksa vahtia imuotetta ja surra sitä paljonko poika maitoa saa.
Pikapäivitykseksi tämä nyt jää. Seuraavaksi suihkuun, imettämään, pakkaamaan viimeiset ja sitten kurvaamaan autolla joka haetaan täältä. Kiitos ja hyviä jusseja kaikille!