Venähti sitten jonnin verran tämä kuvien toimitus tänne blogin puolelle. Ei silti... sukulaisetkin odottavat vielä kieli pitkällä eli nou hätä. Mystistä on miten voi kuvien latautuminen kameralta koneelle kestää kaksi viikkoa!? Auliisti tosin myönnän elämän sen verran muuttuneen, että kaikki ei niin oleellinen on jäänyt pois ja tietokoneella tulee vietettyä vähemmän aikaa kun pitkään pitkään aikaan. Tekemättä jää tällä samalla logiikalla kaikki mitä ei ole ehdottoman pakko tehdä. Oleellista on nyt saada itsensä ja perhe ruokittua, pyykättyä, ulkoilutettua ja nukutettua. Jälkimmäistä tosin harjoittavat lähinnä lapset, sillä jotenkin ihmeen kaupalla kaksoset nukkuvat silloin kun vähitten sitä odottaa ja toivoo ja päin vastoin. Kolmen tunnin unet ovat luksusta ja pidempiä odotellessa pumppaan pumppaan pumppaan, jotta saataisiin varasto, jolla muut voivat ruokkia muksut kun nukun 6 tuntia tässä joskus kun saadaan Juhon synttärit ja kaksosten ristiäiset vietettyä. Kaksi viikkoa tsemppaamista ja juhliin valmistautumista siis tiedossa. Juho ensin, kaksoset sitten, jottei poika tunne itseään unohdetuksi. Paras synttärilahja lienee mummulaan pääsy suoraan synttäreiltä (jotta äiti ja isä saavat valmistella ristiäisiä)... Ensi viikolla tosin synttäreitä valmistellaan neljän lapsen avulla. Onneksi apuun on tulossa tätiä ja ukkia ihan reilusti ja molemmilla viikolla. Ken haluaa auttaa helposti ensi viikolla niin voi tiputtaa puhuvan lapsensa Juholle kaveriksi meidän takapihalle. Juhon vahtiminen on silloin paljon helpompaa ja vapauttaa käsiä muihin hommiin.

Ja sitten niitä kuvia, vanhemmasta uudempaan päin.

1571028.jpg
Aku ruokittuna. Painokin vihdoin nousussa ja viime viikolla hän oli 3440g ja 52cm. Niin ja Hilda oli jo reilu pari viikkoa sitten tuon kokoinen eli nyttemmiin vaarmaan nelisen kiloa ellei enemmän.

1607385.jpg
Kuiskuttelua kesken kuvaussession.

1607391.jpg
Nappisilmät.

1607394.jpg
Vielä joku aika sitten vaunuiltiin hyvin topattuina patukoina. Ai miten niin suhteellisuuden taju kateissa... oli kylmä tuuli...

1607397.jpg
Isoveikka tykkää halia siskoa... välillä turhankin innokkaasti.

1607404.jpg 
Notkuu ja nuokkuu. Hyvää maitoa oli.