kohtuullisesti nukuttu yö auttaa moneen murheeseen varsinkin kun vessareissunjälkeen aivot alkavat aamuyöllä raksuttamaan uusia pelistrategioita.Voiko parempaan aikaan tullakaan hyviä ideoita? Niitä sitten heti aamupalapöydässä esittelemään isännälle ja kun tulivat hyväksytyiksi niin olikin mukava lähteä tapaamaan ystäviä ja tuttavia Kestovaippahulinoille.
Hulinoidessa vierähti tunti jos toinenkin ja sain nuppia tuuletettua oikein kunnolla. Kiitos kaikille hyvästä seurasta! Arpajaisetkin tukivat aamuöisiä valmistautumissuunnitelmiani kun heti napsahti ostoslistalle valikoitunut imetystee palkinnoksi.
Kotiin päästyäni miesväki lähtikin ukkilaan ja sain lepuuttaa selkää ja päätä vielä lisää. Mikä parasta kilautin vielä kaverille (I.T.) ja teimme lisäsuunnitelmia tulevan operaation suhteen ;) Oli jo kuulemma suunnitellut osallistumista näiden tenavien synnytykseen ja oli mielissään kun oikein soitetaan, pyydetään ja annetaan lupa. Olisi kuulemma joka tapauksessa ilmaantunut paikalle. Hih.
Niin, älkää pelätkö. Minulla ei ole koskaan ollut tapana paljastaa seuraavia asioita: 1) syntymättömien sukupuoli 2) tarkka syntymäpäivä. Ei siis kannata odottaa, vaikka aihetta saatetaan sivuta täällä useahkosti lähitulevaisuudessa. Tietysti tämä on helppo sanoa, kun niistä ei itselläkään ole tällä haavaa mitään tietoa mikä onkin minusta mukava olotila. Sydämessäni toivon, että nämä kaksosemme valitsisivat itse oman syntymäpäivänsä olipa synnytystapa sitten mikä tahansa, sektio tai alatiesynnytys. Näin he itse pääsisivät kertomaan, että "Äiti hei, me ollaan valmiita ja me tullaan nyt!" eikä heitä kiskottaisi ulos kylmään maailmaan kesken aamu-unien ilman, että he itse ovat siihen vielä orientoituneet. Esikoisenkaan kohdalla en pystynyt itse päättämään sektiopäivää vaan annoin päätöksen sairaanhoitajalle, joka vain tarjosi ja minä hyväksyin heti ekan ajan. Tällä kertaa sektiopäivään vaikuttanee lähinnä toisen tukihenkilön aikataulut, jos siis tuota päivää joudutaan valitsemaan.