Tai ylipäätään näistä aterioista? Voin muuten kertoa, että seuraava lekuri, joka tivaa minulta ruokavalion paikkansapitävyyttä, sen noudatusta tms., kerjää avoimesti verta nenästään. Isäntää jo varoitin, että jos TYKSissä joku vielä erehtyy asiaa tivaamaan niin minä kyllä lähden siitä paikasta ja annan piut paut koko lafkalle.  Kyllä sitä nyt voisi kuvitella, että korkeasti  koulutettu lääkäri osaisi sentään lukea. On tässä maassa muitakin sairaaloita.
Aamupaastoarvot siis hiukat paremmat kuin ennen, aterioiden jälkeiset arvot liian korkeat ja lekuri (ei lääkäri K) ryhtyy tivaamaan mitä ruokavaliota nyt on seurattu ja mitä voisin jättää pois. Sen verran oli itsehillintää etten pimahtanut puhelimessa ja sain vielä rautalangasta väännettyä, että rouva on hyvä lukee sieltä paperista vaan. Ei ole ruokavaliota muutettu sitten viime näkemän. Kovin meni hiljaikseksi täti. Ei kuulemma voi enää petrata. Pari pilleriä vuorokaudessa lisää entisten 12 lisäksi. Johan sitä jo tällä annostelulla saa tarvittavan virran ihan vaan purkista ;)
Niin juu, samalla puhelulla selvisi sitten sekin, että korkea sokeri ei vaikuta pituuskasvuun lainkaan. Sitä täti ei tosin osannut selittää, että miksi sitten meidän muksut ovat olleet syntyessään paljon keskiarvoa pidempiä (52cm ja 55cm >>> painon ja pituuden suhde eli painoindeksi OK). Ehkä siinä stten kuitenkin on jotain geeniperimääkin, että on isoja lapsia.
Neuvolassa tänään sentään sain vähän ymmärrystäkin tuttuakin tutummalta tädiltä, joka tietää minut ja  uskoo minua. Itseltä kyllä alkaa usko loppumaan erään tahon suhteen. No onneksi sentään paino oli pudonnut. Luulisi senkin kertovan jotain tuosta dieetin noudatuksesta. Nyt sitten onkin kokonaispainonnousu perin 5 kiloa tässä raskaudessa... josta vauvaa se 3kg... mitä lie pari istukkaa ja lapsivedet sitten siihen päälle. jos painoa ei enää tule lainkaan ja päinvastoin tippuu samalla tahdilla kuin nyt tekee niin meikämamma on tosihoikkis kun napataan nää kaksoset täältä masusta pois. Lustia!?