Nyt on niin, että emäntää väsyttää enemmän kuin lääkäri määrää. Muun kivan lisäksi supistukset iskevät ihan varoittamatta ja yleensä aina kun nousee ylös, erehtyy syömään mitään, kumartumaan, kyykistymään, liikkumaan yhtään nopeammin. Kiva. Lauantaina jo kertaalleen konsultoitiin synnäriä kun rupes oikein huolestuttamaan. Iloinen tuomio oli, että jo on aikakin, että rouvaa alkaa supistamaan tässä raskaudessa. Normal. ***** joo.
Eilen oli ihanainen vyöhyketerapiaistunto. Ei närästä laisin, liitokset on taas OK. Olo siis parempi kuin eilen. Ainoa virhe kuvassa on se, että Matias raapi, repi, näpräsi, hiplasi, läpsi puolen yötä. Se siitä suositellusta rauhallisesta nukkumapaikasta. Lienee sanomattakin selvää, että VÄSYTTÄÄ. Isäntääkin väsyttää, sillä vastapainoksi hän sai monoa koko rahan edestä. Niin ja pikkumies kyllä simahtaa päikkäreille. Arvatkaas vaan onko kenelläkään muulla siihen edes häviävän pieniä mahdollisuuksia? Kun on jo klo 10.35 aamulla valmis yöunille niin ei pal naurata, varsinkin kun ei voi edes hakea virtaa suklaasta tai mistään muustakaan ah niin ihanasta. Montakos päivää tässä nyt olikaan synnytykseen??? Kele.
Yhtään ei naurata sekään, että murkut ovat tehneet invaasion tänne meille. Niitä kulkee joka paikassa... eilen jopa näppiksellä. Yh. Yhden miehen terminaattoriryhmä on täydessä touhussa ja kulkee palikka kädessä metsästämässä "mulkkuja ja muuhalaisia".