kerrankin ajattelin olla valittamatta jostakin. Sen sijaan teen uuden aluevalloituksen ja piristän itseäni raportoimalla aikaansaannoksistani. Ennen Matiaksen syntymää (2v.4kk sitten) ostetut kankaat alkavat vihdoin saada oikeaa suunniteltua muotoaan, kun paniikki kasvaa. Siinä sivussa on tullut prosessoitua yhtä sun toista kangasta aikamoisia määriä.

1375083.jpg
Tässä ensimmäiset kolme valmista PUL-taskuvaippaa. Ne piti tietty heti täyttää ja kuvata. Lisää näitä on tulossa roimasti. Kumppareita ja tarroja vailla on kymmenen kipaletta ja kangasta (huoh) on jäljellä 5 metriä PULia ja toiset samanmoiset kuivaliinakankaita. Pysyy meinaan tän perheen muksut vaipoissa kun tää savotta on ohi. Vähän on tumma kuva, mutta tosi suloisia ovat. Tavoistani poiketen olin reipas ja ompelin jopa pesutarrat (!) näihin, kun sisus todellakin on kuivaliinakangasta.

1375080.jpg
Tässä sitten ennakoin tulevaa tulvaa. Kymmenen paria liivinsuojia. Ylärivissä softiksella varmistettuja ja vanhasta ihanasta puuvillatrikooyöpaidasta kierrätettyjä versioita. Ihkupehmosia ja hellivät nännejä. Keskirivissä paksumpaa jämäPULia höystettynä haaroista siekaleiksi kuluneilla äitiyshousuilla, sekalaisilla kangaspaloilla ja fleecenjämillä. Alarivissä taas yöpaitaa, mut eri jämäPUL. Kyllä näitä kelpaa hyvin käyttää. Tulin (hullu minä) laskeneeksi huvikseni, että montako rinkulaa piirsin ja leikkasin irti kankaasta ja hiukan huimaa. Täytyy kai olla hukkapöpi tehdääkseen näin vaikeasti... 120... Juholla on kyllä ollut hauskaa.
Vaiheessaa on hirmuinen määrä alushousunsuojia, kestositeitä, jälkivuotositeitä ja sitten tietty noita vaippoja. Isäntä tuossa kysyi yhdeksältä "onkos sulla vielä paljon ommeltavaa? Koska voisin ajatella laittavani pojat petiin?" Heh. Hiukan sitä nauratti kun näytn täyttä vasua ja sanoin, että tossa non sitä olis... ei lopu heti. Päätti sitten mennä poiken kanssa petiin ihan oman päänsä mukaan ;)