Eilen oli kovasti hektinen päivä ja tänään onkin sitten kaikilla taju kankaalla. Aamusta kipaisin ah niin ihkuihanan Heikin luo ultraan. Heikki S. oli hiukan hukassa kun hänen hoitsunsa oli sairaana, mutta hyvin pärjättiin ja meillä oli hauskaa. Taas mittailtiin huolellisesti vaaveja ja kovin ovat hyvän kokoisia kumpikin. B:n kohdalla Heikillä oli tosin hauskaa. Pään ja masun mitan perusteella oli saman kokoinen kuin A eli 1300g ja Heikkipä sitten virnisteli, että katotaas tuo reisiluun mitta vielä mukaan niin on varmaan pienempi kuin A... heh. Reisiluun mukaan olisi 1500g vaavi tuo B nyt mihin Heikki sitten totesi "No sinähän olet isokokoinen nainen eli ihan normaalia varmaan, että sulle tulee isoja vauvoja". Oli sitten juuri todennut mittauksia ennen, että tuossa rv 27 kohdalla vauvojen keskikoko on 1000g ja sitten tietty rv 28 (joka mulla oli eilen) pikkusen enemmän. No, mun masusta jo aikaa sitten poistuneet lapset kasvavat +15-20% keskikäyrän yläpuolella edelleen ja tekivät niin myös masussa eli normal. Tiitiäisillä kaikki siis hyvin. Kaksi takaiskua tosin tuli eli ensinnäkin molemmat möhkivät perätilassa ja se todella tuntuu myös siltä (A-vauva on sunnuntista saakka painanut sangen ikävästi kumpaakin lonkkaa ja eilen suorastaan vesi tirskui illalla silmistä kun käveli).Toinen harmistus on, että en enää pääse Heikin luokse ultraan, kun siirryn sokereiden myötä TYKSin huomaan. Nyyh. 
Eilen myös keräsimme molemmat muksut mukaan ja kirmasimme keskustaan valokuyvaus liikkeeseen, missä valokuvaajatäti oli helisemässä meidän Matiaksen kuvauksen kanssa. Matias ei oikein viihtynyt ja oli ilmeisen myrtsinä. Ei myöskään lämmennyt kameralle eli vältti loppuun asti katsomasta (poika joka vielä viime vuonna hymyili aina kun näki kameran). Taidettiin saada peräti kaksi hymyä filmille saakka. Ei auttanut vaikka mitä olisi tehnyt. No, tulipa ainakin ikuistettua myös hänen tympeät perusilmeensä (myrtsi ja kiukkuinen).
Reissu suoritettiin kokonaisuudessaan linja-autolla, koska laina-auto oli omistajallaan. Ei kauhean kivaa oksentavaisten kanssa, mutta onneksi Cocculus toimi. Luojalle kiitos homeopaattisista tuotteista. Kiitokseksi hyvästä käytöksestä haimme Tiimarista muovaluvahaa, jota sitten eilen jo innokkaasti leivottiin Juhon kanssa. Aika huonolaatuista tuo kuitenkin tuntuu olevan eli täytynee tehdä toiste uusi exkursio muovailuvahasammioille. Josko löytyisi jotain hiukan taipuisampaa. Saksileikit ovat olleet tänään in ja palikoiden vierittäminen pitkin äidin mahaa. Hilpeyttä herätti myös se, että Tiitiäiset kunnostautuivat palikoita potkien :)
Niin juu ja täytyy sen verran leuhkia, että ollaan saatu vähennettyä DVDkulutusta hiukan. Pienin askelin hyvä tulee.