"jos se nyt tässä tapauksessa on mahdollista", sanoi lääkäri tänään ultrattuaan Tiitiäisiä ja kohdunkaulan tilaa. Hih. Heikki S. on IHANA ja juurikin lääkäri meikäläiseen makuun. Asiaa ja realismia. Ei muuta. Heikki oli myös ensin hyvin tyytyväinen vauvojen kokoon A 900g ja B 835g. Sitten hää hoksasi: " No mutta milläs viikolla nää olikaan? Vasta 25+2! Näähän on kauhean isoja. No onhan sun aikasemmatkin lapset isoja. No, voi ne sokeritkin vaikuttaa." Mihin en voinut olla toteamatta, että "milläs tapaa se sokeri pituusmittaa lisää?". Heikkipä siihen sitten vain hymähti ja hymyili.
Iloista on, että A-vauveli köllötti päällään. B-vauveli pepullaan. Onneksi ei sentään toistapäin. Ehtivät toki vielä pyörimään oikeinkin kivasti kun kuulemma lapsivettä on ihan reilusti kummallakin. Kahden ja puolen viikon päästä kurkitaan taas masunahan alle ja ilmeisesti sitten sen jälkeen kerran kahteen viikkoon :-/ Kivaa ja ei niin kivaa. Kuviakin muuten sain taas ja varmaan ensi kerrallakin. Heikki ei pihtaa ;) Jotain positiivistakin siis. Katsotaan jos illalla toimertuisin oikein skannaamaankin niitä.
Niin juu, kotona ollaan. Kuopus ja isäntä kotiutuivat sunnuntaina, minä eilen ja Juho tulee vasta perjantaina. Mummu tarvi lastenhoitajaa maanantaina ja minä lomaa. Siitä tämä jako. Matias nimittäin kunnostautui mummulassa ripustautumalla meikäläiseen oikein huolella. Eri huoneeseenkin meno aiheutti parhaimmillaan itkuraivarin puhumattakaan, että olisi voinut istua löylyssä niin, että hää on pesuhuoneessa siinä lasin takana vannassa. Ei ei ei. Jestas. Toivottavasti tämä ripustautumisvaihe ei kestä kauaa. Tulee muuten todella kylmää kyytiä kun kaksoset pullahtavat maailmaan. Tulee kuulemma äitiinsä, sanoi allekirjoittaneen isä, tyytyväisesti hymyillen. On kuulemma ihan oikein, että saan itse tuta omat kommervenkkini. MC Reilu kerho iski jälleen.
Positiivista kyllä pääsimme isännän kanssa teatteriin hihittämään ratkiriemukasta esitystä ja syömään itsemme pyöreiksi Tillikkaan. Niin ja sillä aikaa Matias oli karjunut vain puoli tuntia, toipunut siitä toiset puoli tuntia ja sitten oikein viihtynytkin kummitädin ja mummun kanssa. Oli kyllä iloinen kun palasimme ja pääsi kainaloon.
EDIT: Juu ei tul kuvii. Ovat niin "erikoisia" eikä niissä ole kyllä meillekään mitään erikoista katsottavaa. Taisi Heikki kuvailla omia kiinnostuksen kohteitaan.