on masunahan alla. Eilen juuri mietin miten ihmeessä voi olla kohtu niin hellänä koko ajan ja tänään se sitten selvisi. Molemmat vaavit menevät semmoista kyytiä tuolla masussa, että heikompaa hirvittää. Potkivat ja huitovat toisiaan oikein ajatuksella. Eipä ihme, että äiti-ihmistä vähän särkee. Alla vähän kuvamateriaalia. Laitoin kuvat siihen järjestykseen kuin mitä muksut majailevat mahassa... A-vaavi alla ja B-vaavi päällä ;)

B-vaavi siis köllöttelee päällä ja oli varsinainen linssilude. Mikäs ollessa kun tämä on se, jolla on tilaa ja runttaa sisarrustaan tylysti kohdunsuuta vasten.
1178541.jpg

A-vaavi köllöttelee tässä sitten kohdupohjalla semmoisessa myttyrässä (täydellisessä perätilassa), että mittojen saaminenkin oli hankalaa. Kun tarkkaan katselee niin kuvassa näkyy selkärangan jatkeena pää ja yläpuolella massu.

Kaikki oli kunnossa ja toistaiseksi kasvavat samassa tahdissa kuin veljensäkin aikoinaan. Vasta muutaman viikon päästä alkaa kasvu hidastumaan ja sitten ollaankin sen kokoisia kuin yhden lapsen odottajat loppusuoralla. Lustia.