Kodin uudelleenjärjestelyvimma alkaa hipoa ja pilviä ja joka päivä varastolistalle, delegointilistalle ja poistolistalle pääsee uusia nimikkeitä. Vaakatoverit - pitäkää hatuistanne kiinni - täältä alkaa peseä ja vaahdota ;)
Tähän aiheeseen liittyen pidän ensi viikolla (vko 50) kaapintyhjennysbileitä keskiviikkona klo 17 alkaen, torstaina myös klo 17 alkaen ja lauantaina klo 13-17. Silloin hankkiudutaan eroon mittavasta määrästä kippoa, kulhoa, rasiaa ja purnukkaa by Tupperware. Alennukset reiluja 30-60% ja useamman tuotteen ostajille könttäsumma. Lisäksi voi naatiskella kaffetta, teetä, mehua, piparia, leipomusta ja jutustella. Voi tulla kuin kauppaan ikään, jos mikään ei miellytä niin naattii vaan kaffeet ja jatkaa jouluostoksille muihin putiikkeihin :) Ainoa toive on, että varoittaa etukäteen tulostaan, jotta kaffetta tykötarpeineen riittää kaikille.  Niin ja kaveria saa ottaa mukaan niin monta kun haluaa (kunhan varoittaa siitäkin).
EDIT: Unhoittui vielä lisätä, että kaikki kylässä kävijät osallistuvat ajankohtaisen kiitoskukan arvontaan. Lisäksi jokainen saa kaivella itselleen vieraslahjaloodasta kivoimman juttusen.