Huomenissa näihin aikoihin saatan olla hieman vähemmän äreä ja ehkä pipa ei kiristä enää niin kovasti kun se on viime aikoina kiristänyt. Isäntäkin todennköisesti on asiasta enemmän kuin ilahtunut. Ei ole kiva olla äreän vaimon mies ja saada nalkutusta kaikesta niskaansa. Isänpäivä lahjaksikin tuo pyysi nalkutuksetonta päivää. En ole vielä saanut raporttia, että onnistuinko enkä ole tohtinut kysyäkään. Sanaharkkoja ei tullut eli jotain voitonpuolella. Lisäksi sai kyllä paljon hyvää ruokaa ja lepoa.
Huomenna laskeutunee myös saumuri vaihteeksi meille. Se tietään surinaa ja hyrinää. Toivottavasti ei kuitenkaan rikkoutumisia ja ärräpäipä. Tällä erää talous kun ei kestä ylimääräisiä menoeriä. Yllättävää kyllä saumuri on juuri se samainen, joka edellisellä lainauskieroksella sanoi sopimuksen irti. Omistaja siis on hyvin luottavainen tai hullu. Varmaan sekä että, koska kuuluu ystäväpiiriini.
Niin ja uskoa huomisen toi myös Juhon kommentti kesken leikkien: "Äiti on kiva". Kun ottaa huomioon kuinka äreä äiti olen suurimman osan aikaa niin toteamus kyllä osui suoraan ja sinne syvälle. Kumpa olisin huomennakin kiva enkä "äitillä on jouhi kileellä".