Kennoska is back. Kai. Monien viikkojen pahoinvoinnin ja väsymyksen alhosta kauhean shokin kautta taas toimeen käy tämä täti. Turbobuust meni vahingossa eilen päälle kun sain talontyhjennysvimman. Keksin, että voisin päästä nurkkiin kertyneistä Vaaka ryn kestovaipoista eroon ja samaan hengenvetoon oivalsin myös, että voisin reippaana tyttönä prosessoida kolme ohutta puuvillapeittoa taittovaipoiksi kun kerran saumurikin on taas kylässä (joo se sama jonka viime vierailulla rikoin). Tuumasta toimeen.
Leikkasin 73 taittovaippaa eilen. Lajittelimpa vielä läjän kamaakin ja pakkasin Juhon mummula-kassia.
Tänään leikitin lapsia, syötin, piirrätin, nauratin, pakkasin lisää, siivoilin paikkoja kuntoon ja kun isäntä saapui hyökkäsin vaippojen kimppuun. Kaikki tulivat ommelluiksi Juhon auttaessa (pyöri hermostuneena jaloissa mummua ja tuffaa odottaessaan). Sitten kun poika oli vihdoin saatu riemusta hyppivänä matkaan parkkeerasin uudestaan koneelle ja suristin vielä 21 turvevaippaa (viime kerrasta jääneitä), 18 talouspaperinkorviketta, korjasin kaksi pyyhettä ja kolmet housut haaroista. Kävin heittämässä vajaan tunnin kävelylenkin, jotta paino ja sokerit pysyis ojennuksessa. Aika hyvä vaikka itse sanonkin. Rojekteja on pääkoppa täynnä ja vain viikko aikaa toteuttaa ne kaikki. Joku viksumpi sanois, että paa leväten kans. Taidan silti keskittyä Makkuiluun ja puuhasteluun, ehtii sitä sitten paremmin levätä lasten kanssa lastenhuoneen lattialla, kun on hommia valmiiksi tehtynä isot määrät.
Tänään lähti isovanhempien matkaan myös syöttötuoli ja iso loota tavaraa - varastointiin. Ai miten niin ensi kevät mielessä?
Makku on onnesta soikeena kun Juho lähti. Kerrankin hän saa olla se ainoa huomionkohde ja poika totisesti käyttää tilanteen hyväkseen. Voi niitä riemunkikatuksia ja kiljahduksia, joita tänään illalla on kuultu.Ensi keväänä alkaakin sitten Makkun sopeutus mummulaan. Nyt saa vielä yksilapsista aikaa kun Juho mummuloi... tavoite ensi kesälle ja syksylle on saada joskus vain kaksilapsista aikaa... Auts. Ei pitäis ajatella liikaa.
Mitähän seuraavaks tekis? Lisää korjauksia, ruokaa vai leikkaisko ommeltavaa?