vieraat ovat poistuneet. Hauskaa oli ja antoisaakin. On aina hienoa tutustua uuteen ihmiseen ja kaikki siivous oli sen väärtiä. Itsellä oli 100% parempi olo. Pitäis kutsua vieraita useamminkin niin olisi useammin siistiä.
MUTTA MUTTA
Kuten kunnon vierailuun kuuluu niin isäntäväelle tulee keskenään kitkaa, jota sitten setvitään seuraava viikko. Niin tälläkin kertaa. Harmittaa vaan kauheesti, koska ei sisäset kitkat kuulu minusta tämmösiin vieraluaikoihin. Sitä ehtii myöhemminkin äristä. Kiukuteltiin kumminkin ja hävettiin. Tai minä häpesin.
Vieraiden kotiuduttua ärinää onkin ollut ilmassa koko illan. Kommunikaation taso 0 ja tulos 0. Lisäksi iloon ja autuuteen mulle sitten iski se flunssa joka eilen uhkaili ja olo ei ole hehkeä. Isännällä on sama tauti tulossa ja molemmat pojat on myös hiukan vuotavia. Ah. Ihanaa.
Välirauhan saimme aikaan, mutta ensi viikolla lienee taas aika selkiyttää pelisääntöjä ja etsi molemmille meille uniaikaa (auttais varmaan jos tästä hiihtäisin sänkyyn). Jos jotain positiivista pitää löytää niin tämmöset "parisuhteen kehityskeskustelut" on yleensä antoisia ja auttavat taas jatkamaan arjen pyöritystä. Ainakin viikon olemme taas kuherruskuukaudella kunhan vaan saadaan asiat halki, poikki ja pinoon. Ei pöllömpää. Pitäiskö kummiskin ottaa erää useammin?